Jak si to máte představit?

Online Obchodní Galerie, ve které se můžete kdykoliv pohybovat z jakéhokoliv zařízení.

Můžete sedět kdekoliv a baštit sušenky, EVA je vždy s Vámi.

V minulém blogovém článku jsme to už lehce nakousli. Představte si, že jdete do velkého obchodního domu u Vás ve městě. Když do něj vstoupíte, tak vidíte spousty prodejen, obchodů a služeb, fyzických produktů nebo například potravin. Všichni prodejci čekají a spoléhají na to, že vy do obchodního domu přijdete a navštívíte jejich prodejnu a nakoupíte jejich produkty.

Takto metaforicky funguje naše Obchodní Galerie, jen s tím zásadní rozdílem, že ONLINE. Nikam nemusíte jezdit, hledat parkování a nikde se nemačkáte ve frontě. Můžete se zde pohybovat kdykoliv na jakémkoliv elektronickém zařízení, jak na telefonu, tabletu, počítači a kdykoliv si cokoliv pořídit a k tomu klidně baštit sušenky.

Nemusíte nakupovat hned, stačí do této platformy pouze vstoupit a vybrat si z nabídky buď teď a nebo kdykoliv v budoucnu. Je to všechno jen na Vás.

Nejspíš Vás teď napadá, jaké produkty nebo jaké příležitosti zde můžete najít?

Témata o produktech si necháme pro Vás na příště a pro nedočkavce, kteří nechtějí čekat… Sledujte naše sociální sítě, kde budeme aktivně přidávat informace z celého dění naší EVIČKY, ze zákulisí a příběhy, kvůli kterým tohle všechno vzniká...

Mějte se fajn,

EVA je s Vámi.