O co se postará EVA?

Jak mohu Portál EVA využít já?

SLEDUJEŠ NÁS NA INSTAGRAMU?

Jedna z nejčastějších neznámých při pohledu na naši řekněme novou Evičku na sociálních sítí pro většinu může být…

Co teď zde nebo v budoucnu můžu získat díky tomu, že budu v portále EVA? Možná na začátek si ujasníme jednu důležitou věc. A když přemýšlíme, jak Vám to nejlépe vysvětlit..

Stačí jedna věta..

**EVA JE S VÁMI. **

Tahle věta není jen myšlenkou, že si EVU můžete otevřít kdekoliv na světě a pohodlně hospodařit s příležitostmi. Zároveň pro nás všechny znamená, že jsme společně s Vámi na stejné straně. Když se snažíme propojit to, co vidíme kolem sebe s každým našim uživatelem, tak hledíme na spousty klíčových prvků, aby každá společnost, která zde nabízí své produkty byla s námi v určitých věcech za jedno.

Každý produkt prochází hloubkovým prověřováním tak, abychom věděli, že vše je stejně jako se prezentuje. Je na to vyhrazený speciální tým Compliance kontroly, který má za úkol získat a posoudit co nejvíce informací o dodavateli a produktu.

Pro nás všechny zjistit o dané společnosti maximum a posoudit, zda je tento projekt relevantní a může tedy být v nabídce v prostoru EVY. Obsáhlý dotazník, dokládání dokumentů, hledání informací v on-line i off-line světě.

EVA nabízí příležitosti a je na stejné straně s Vámi. Záleží nám na tom, abyste byli spokojení.

Chceme po dodavateli produktů do naší OBCHODNÍ GALERIE vše transparentně doložit a prokázat, abychom dokázali vyhodnotit, zda je to to, co chceme do nabídky zařadit. EVA je přece místo, kde Vy si vybíráte, co je pro Vás to nejatraktivnější.

A co to pro Vás znamená?

JE TO JEDNODUCHÉ.

Znamená to především, že to hlavní prověření před zařazením do nabídky už někdo udělal. Dodavatel a lidé za ním existují a produkt funguje na reálném základě. Vy se můžete rozhodovat dle informací, které odpovídají skutečnosti a přitom se soustředit na své radosti. Především jednoduchost získání informací a možnost soustředit se na výsledky, rozvrhnout si Váš plán o něco pohodlněji. To je podstata celého používání portálu EVA.

Takže…

**EVA JE S VÁMI. **

Další články